Naslovnica

Učenici OŠ fra Jeronima Vladića posjetili Gračac

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.03.2013 10:36
Dana 22.03.2012. godine učenici "OŠ fra Jeronima Vladića" Ripci posjetili su "OŠ Ivana Mažuranića" na Gračacu. Cilj ovog gostovanja bio je međusobno druženje, upoznavanje, razmjena iskustva i planiranje nekih zajedničkih aktivnosti dviju škola. Na početku susreta sve učenike srdačno je primila i pozdravila ravnateljica škole Lidija Zadrić te zaželila ugodno druženje. Učenici su zajednički razgledali školsku zgradu, dvorište i uvjerili se u urednost i ljepotu prostora.

Opširnije...

Humanitarna akcija za Mirana Drinovca

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.03.2013 10:29
Korizma je vrijeme koje nas svojom ozbiljnošću poziva na žrtvu, odricanje i dobra djela. Ovo je pravo vrijeme da svojim nesebičnim doprinosom pomognemo onome kome je pomoć najpotrebnija. Korizma je vrijeme koje nas podsjeća da ako činiš dobra djela, tada će tvoji bližnji dobiti poticaj da to isto čine, jer dobro je činiti dobro. "ZVJEZDANOG NEBA I LJUDSKOG SRCA NIKAD SE ČOVJEK NEĆE MOĆI NAGLEDATI" Ivo Andrić

Opširnije...

Svečano obilježen Dan OŠ fra Jeronima Vladića Ripci

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 08.03.2013 08:37
Danas je svečano obilježen dan Osnovne škole fra Jeronima Vladića Ripci koja nosi ime po istaknutom ramskom franjevcu. Osnovna škola fra Jeronima Vladića nosi ime od 31. svibnja 1991. godine.

Opširnije...