Naslovnica

MATURA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 15.06.2013 14:34
Dana 14.06.2013. godine učenici OŠ fra Jeronima Vladića zajedno sa svojim roditeljima i učiteljima proslavili su malu maturu. Maturanti su se najprije okupili na Šćitu gdje je služena sveta misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Misno slavlje predvodio je fra Tomislav Brković. U propovijedi je pozvao sve učenike da zahvale Bogu, roditeljima i učiteljima što su uspješno završili osmogodišnje školovanje i zatvorili jednu stranicu svog životnog puta.

Opširnije...

IZLET KROZ BOSNU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 12.06.2013 14:26
Sonja je sve dogovorila, odradila i pripremila, a mi smo jednoglasno podržali da idemo na izlet kroz Bosnu i njene gradove. Svanulo je dugo iščekivano jutro. Još dok smo čekali autobus neki učenici su se čudili kako jedan od putnih pravaca prema Sarajevu vodi preko Jablanice i Konjica. Početna stanica bila je Rumboci (Draganj), a zatim i ostala mjesta kroz Ramu. U Prozoru su ušli razrednici Ružica, Stanko i vjeroučiteljica Snježana. Nakon jutarnje kave valjalo je poći.

Opširnije...

UREĐENJE DVORIŠTA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 05.06.2013 09:53
Bivši i sadašnji učenici naše škole aplicirali su na otvoreni javni poziv Omladinske banke za financiranje projekata neformalnih skupina mladih. Među 10 prijavljenih projekata, projekt naših učenika “UREĐENJE DVORIŠTA-IZGRADNJA POTPORNOG ZIDA” dobio je najveći iznos novca čija je vrijednosti 2000.00 KM.

Opširnije...