Naslovnica

Uskrsna čestitka

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.03.2013 11:12
Uskrs je najveći kršćanski blagdan kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista. Običaj je da se na taj dan, uz bogatstvo uskrsnog stola, okupe članovi obitelji i u miru doma uživaju jedni uz druge. Učenici i djelatnici OŠ fra Jeronima Vladića žele Vam sretan i blagoslovljen Uskrs.

Opširnije...

Učenici OŠ fra Jeronima Vladića posjetili Gračac

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.03.2013 10:36
Dana 22.03.2012. godine učenici "OŠ fra Jeronima Vladića" Ripci posjetili su "OŠ Ivana Mažuranića" na Gračacu. Cilj ovog gostovanja bio je međusobno druženje, upoznavanje, razmjena iskustva i planiranje nekih zajedničkih aktivnosti dviju škola. Na početku susreta sve učenike srdačno je primila i pozdravila ravnateljica škole Lidija Zadrić te zaželila ugodno druženje. Učenici su zajednički razgledali školsku zgradu, dvorište i uvjerili se u urednost i ljepotu prostora.

Opširnije...

Humanitarna akcija za Mirana Drinovca

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.03.2013 10:29
Korizma je vrijeme koje nas svojom ozbiljnošću poziva na žrtvu, odricanje i dobra djela. Ovo je pravo vrijeme da svojim nesebičnim doprinosom pomognemo onome kome je pomoć najpotrebnija. Korizma je vrijeme koje nas podsjeća da ako činiš dobra djela, tada će tvoji bližnji dobiti poticaj da to isto čine, jer dobro je činiti dobro. "ZVJEZDANOG NEBA I LJUDSKOG SRCA NIKAD SE ČOVJEK NEĆE MOĆI NAGLEDATI" Ivo Andrić

Opširnije...