Naslovnica

OBILJEŽENE MAŠKARE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 22.02.2023 11:39
Veljača je mjesec osobite kreativnosti naših učenika. Među omiljenim datumima, za izraziti maštu i kreativnost su maškare. Maškare svojim veseljem i šarenilom izmamile i ovaj put osmjeh na sva lica. Učenici i učitelji… svi su pokazali i dokazali da je maškarani dan najveseliji dan u godini! Princeze, vještice, indijanci, gusari, astronauti i još mnogo čudnih lica našlo se u našoj školi. Pa kako i ne bi kad se maškarati svatko voli.

Opširnije...

OBILJEŽENO VALENTINOVO

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 22.02.2023 11:25
U našoj školi obilježeno Valentinovo. Prije samog obilježavanja Valentinova, nekoliko dana ranije vrijedni učenici naše škole su počeli ukrašavati školski hodnik raznim dekoracijama, valentinovskim srcima i drugim motivima. Na stol je postavljena „ljubavna kutija“ u koju su učenici ubacivali male simbolične darove ili pisma svojim simpatijama. Na taj način su iskazali ljubav prema simpatiji , a na sam dan Valentinova su dijelili darove i pisma po razredima.

Opširnije...

TRADICIONALNA BOŽIĆNA HUMANITARNA AKCIJA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 05.12.2022 08:15
I ove godine organiziramo tradicionalnu božićnu akciju "Neka svima bude Božić" za najpotrebitije obitelji u Rami. U akciji sudjeluju učenici i djelatnici naše škole, a akcija traje od ponedjeljka 5. prosinca 2022. godine do petka 16. prosinca 2022. godine.

Opširnije...