Naslovnica

POPIS UDŽBENIKA ZA ŠKOLSKU 2013./2014. GODINU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 22.08.2013 17:14
POPIS UDŽBENIKA RAZREDNE NASTAVE ZA ŠKOLSKU 2013./2014.GODINU I. razred ŠKOLSKA NAKLADA II. razred ŠKOLSKA NAKLADA III. razred ŠKOLSKA NAKLADA IV. razred ALFA ,osim IV.a Ripci kod učiteljice Milke Pavličević - ŠKOLSKA NAKLADA V. razred ALFA Engleski jezik - ŠKOLSKA NAKLADA –„ DIP in“ Vjeronauk – GLAS KONCILA (stari udžbenici)

Opširnije...

MATURA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 15.06.2013 14:34
Dana 14.06.2013. godine učenici OŠ fra Jeronima Vladića zajedno sa svojim roditeljima i učiteljima proslavili su malu maturu. Maturanti su se najprije okupili na Šćitu gdje je služena sveta misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Misno slavlje predvodio je fra Tomislav Brković. U propovijedi je pozvao sve učenike da zahvale Bogu, roditeljima i učiteljima što su uspješno završili osmogodišnje školovanje i zatvorili jednu stranicu svog životnog puta.

Opširnije...

IZLET KROZ BOSNU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 12.06.2013 14:26
Sonja je sve dogovorila, odradila i pripremila, a mi smo jednoglasno podržali da idemo na izlet kroz Bosnu i njene gradove. Svanulo je dugo iščekivano jutro. Još dok smo čekali autobus neki učenici su se čudili kako jedan od putnih pravaca prema Sarajevu vodi preko Jablanice i Konjica. Početna stanica bila je Rumboci (Draganj), a zatim i ostala mjesta kroz Ramu. U Prozoru su ušli razrednici Ružica, Stanko i vjeroučiteljica Snježana. Nakon jutarnje kave valjalo je poći.

Opširnije...