Naslovnica

PREDSTAVLJANJE ŠKOLE NA RPORTALU.EU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 18.12.2013 09:56
Odlukom Narodnog odbora općine Prozor 23.12.1961. godine otvorena je osmogodišnja škola na Šćitu, dobila je ime 18. februar Šćit. Bila je smještena u tzv. zadružnom domu. Izgradnjom brane na rijeci Rami i nastankom Ramskog jezera, škola je premještena u Ripce. Školska zgrada u Ripcima izgrađena je 1967. godine i iste godine u njoj je započela nastava.

Opširnije...

IZRADA BOŽIĆNIH JASLICA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 12.12.2013 16:03
Učenici i učitelji se aktivno pripremaju za nadolazeće božićne blagdane. Već nekoliko godina učenici naše škole izrađuju božićne jaslice pod vodstvom učitelja likovne kulture Blaža Batinića. Tako su i ove godine izađene originalne jaslice koje privlače pozornost učenika, učitelja i svih posjetitelja naše škole. U izradi ovih jaslica pomogli su učenici VII.b odjela. Jaslice se svakodnevno mogu pogledati u hodniku škole.

Opširnije...

HUMANITARNA AKCIJA "NEKA SVIMA BUDE BOŽIĆ"

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 06.12.2013 23:06
Pred nama su božićni blagdani, a Božić je vrijeme darivanja. U našoj blizini puno je obitelji koje se nalaze u teškom socijalnom stanju te si ne mogu priuštiti osnovne životne namirnice. Kako bi svi osjetili blagdanski ugođaj u toplini svoga doma učenici, njihovi roditelji i djelatnici Osnovne škole fra Jeronima Vladića pokrenuli su tradicionalnu božićnu humanitarnu akciju pod nazivom „Neka svima bude Božić“.

Opširnije...