Naslovnica

HUMANITARNA AKCIJA ZA OBITELJ ZEČEVIĆ

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 02.12.2013 08:32
I ove godine učenici i djelatnici Osnovne škole fra Jeronima Vladića Ripci pokrenuli su tradicionalnu božićnu humanitarnu akciju pod nazivom“Neka svima bude Božić“. Ova humanitarna akcija je za obitelj Ivana Zečevića-Ruleta, samohranog oca petero djece. Akcija traje od ponedjeljka 02.12.2013. godine do petka 06.12.2013. godine. Novčane priloge učenici mogu predati razrednicima, a djelatnici tajniku škole.

Opširnije...

PREGLED STOPALA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 29.11.2013 12:48
Ortopedica d.o.o.o Sarajevo obavila je kontrolni pregled stopala učenika naše škole. Obrađujući škole i prateći rezultate istraživanja uzrasta do 14 godina ustanovljeno je da više od 30% djece imaju deformacije stopala i kralježnice. Zbog toga su aplicirani odgovarajući ortopedski ulošci sa potrebnim korekcijama poremećene statike stopala. Uz odgovarajuće vježbe jača se mišićna struktura, a ulošci djeluju korektivno ili preventivno.

Opširnije...

ZAPOČELE PRIPREME ZA PROJEKT„ADVENTSKI VEZ BOŽIĆNE RADOSTI“

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 26.11.2013 09:30
U organizaciji Kulturno-sportskog/športskog centra Prozor-Rama u našem malom gradu održat će se projekt pod nazivom „Adventski vez Božićne radosti“. Projekt ćemo otvoriti Božićnim sajmom rukotvorina koji će se održati 1. prosinca tekuće godine (nedjelja) na Trgu Josipa Stadlera ispred župne crkve u Prozoru s početkom u 8:00 sati ujutro.

Opširnije...