Naslovnica

ZAPOČELE PRIPREME ZA PROJEKT„ADVENTSKI VEZ BOŽIĆNE RADOSTI“

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 26.11.2013 09:30
U organizaciji Kulturno-sportskog/športskog centra Prozor-Rama u našem malom gradu održat će se projekt pod nazivom „Adventski vez Božićne radosti“. Projekt ćemo otvoriti Božićnim sajmom rukotvorina koji će se održati 1. prosinca tekuće godine (nedjelja) na Trgu Josipa Stadlera ispred župne crkve u Prozoru s početkom u 8:00 sati ujutro.

Opširnije...

OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 18.11.2013 13:25
Međunarodni Dan tolerancije obilježava se svake godine 16.studenog. Povodom toga dana u petak 15.11.2013. godine učenici OŠ fra Jeronima Vladića s ravnateljem i pedagogom ugostili su učenike iz OŠ Marka Marulića Prozor, OŠ Ivana Mažuranića Gračac i OŠ Veselka Tenžere Uzdol zajedno s njihovim pedagoginjama i ravnateljicom.

Opširnije...

SVEHRVATSKA SVEČANOST "DANI KRUHA" U LABINU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 15.10.2013 16:55
Svehrvatska smotra Dani kruha-dani zahvalnosti za plodove zemlje održava se svake godine u mjesecu listopadu u jednom od hrvatskih gradova, a organizator smotre je Udruga „Lijepa Naša“. Ovogodišnja svečanost održana je u nedjelju 13. listopada, a domaćin je bio grad Labin i Istarska županija. Sudjelovali su predstavnici osnovnih i srednjih škola svih županija Republike Hrvatske, većinski hrvatskih županija FBiH te hrvatske škole iz Vojvodine i Mađarske, sveukupno 64 škole.

Opširnije...