Naslovnica

Svečano obilježen Dan OŠ fra Jeronima Vladića Ripci

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 08.03.2013 08:37
Danas je svečano obilježen dan Osnovne škole fra Jeronima Vladića Ripci koja nosi ime po istaknutom ramskom franjevcu. Osnovna škola fra Jeronima Vladića nosi ime od 31. svibnja 1991. godine.

Opširnije...

OŠ fra Jeronima Vladića slavi svoj dan

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 04.03.2013 09:30
Na rođendan fra Jeronima Vladića Osnovna škola u Ripcima slavi svoj dan. Tim će povodom danas u 11h u kino dvorani franjevačkog samostana na Šćitu biti održana svečana priredba na kojoj će učenici naše škole pokazati svoje vještine u pjevanju, recitiranju i glumi.Nakon priredbe djelatnici škole i gosti će nastaviti druženje na ručku u motelu "Rama". S obzirom da se na Dan škole prisjećamo lika i djela fra Jeronima Vladića u nastavku teksta iznosimo par crtica iz njegova bogatog i pamćenja...

Opširnije...

OŠ fra Jeronima Vladića - od danas online!

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 03.03.2013 21:32
Prigodom Dana škole, OŠ fra Jeronima Vladići objavljuje da od danas informacije, obavijesti i drugi sadržaji vezani za rad škole biti će dostupni svima putem ove web stranice. Trenutačno radimo na popunjavanju sadržaja i testiranju stranica tako da moguće su nepravilnosti u radu stranice pa Vas stoga molimo za razmijevanje i strpljenje.

Opširnije...