Naslovnica

PREGLED STOPALA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 29.11.2013 12:48
Ortopedica d.o.o.o Sarajevo obavila je kontrolni pregled stopala učenika naše škole. Obrađujući škole i prateći rezultate istraživanja uzrasta do 14 godina ustanovljeno je da više od 30% djece imaju deformacije stopala i kralježnice. Zbog toga su aplicirani odgovarajući ortopedski ulošci sa potrebnim korekcijama poremećene statike stopala. Uz odgovarajuće vježbe jača se mišićna struktura, a ulošci djeluju korektivno ili preventivno.

Opširnije...

ZAPOČELE PRIPREME ZA PROJEKT„ADVENTSKI VEZ BOŽIĆNE RADOSTI“

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 26.11.2013 09:30
U organizaciji Kulturno-sportskog/športskog centra Prozor-Rama u našem malom gradu održat će se projekt pod nazivom „Adventski vez Božićne radosti“. Projekt ćemo otvoriti Božićnim sajmom rukotvorina koji će se održati 1. prosinca tekuće godine (nedjelja) na Trgu Josipa Stadlera ispred župne crkve u Prozoru s početkom u 8:00 sati ujutro.

Opširnije...

OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 18.11.2013 13:25
Međunarodni Dan tolerancije obilježava se svake godine 16.studenog. Povodom toga dana u petak 15.11.2013. godine učenici OŠ fra Jeronima Vladića s ravnateljem i pedagogom ugostili su učenike iz OŠ Marka Marulića Prozor, OŠ Ivana Mažuranića Gračac i OŠ Veselka Tenžere Uzdol zajedno s njihovim pedagoginjama i ravnateljicom.

Opširnije...