Naslovnica

POZIV ZA OBILJEŽAVANJE DANA ŠKOLE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 28.02.2014 08:34
U ponedjeljak 03.03.2014. godine obilježavamo Dan škole. Taj dan održat će se priredba u kino dvorani franjevačkog samostana na Šćitu s početkom u 11.00 sati, a nakon toga bit će zajednički ručak i druženje u prostorijama središnje škole u Ripcima. Pozivamo Vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji. Radujemo se Vašem dolasku!

Opširnije...

SEKCIJA RUČNI RAD

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.02.2014 09:17
Pored svakodnevnih redovitih nastavnih aktivnosti kojima se učenici bave vrlo je važno učenicima pružiti priliku i za iskazivanje u onim područjima koja im najviše odgovaraju. To je prigoda za bolje upoznavanje, kako učenika tako i razvijanje njihovih odnosa sa učiteljima. Cilj sekcije ručni rad je razvijati kod učenika kreativne osobine, maštovitost, preciznost u radu te razvijati smisao za lijepo, skladno nijansiranje boja i tonova u skladnu cjelinu.

Opširnije...

FOLKLORNA SEKCIJA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 26.02.2014 08:31
U nizu izvannastavnih aktivnosti u našoj školi djeluje i folklorna sekcija. Cilj i zadatak sekcije je razvijanje, njegovanje interesa za folklornu tradiciju i plesove, pobuđivanje želje za očuvanjem nacionalnog identiteta, a posebno očuvanje tradicije ramskog kraja i njegovanje kulturne baštine.

Opširnije...