Naslovnica

BOŽIĆNA PRIREDBA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 21.12.2013 20:01
Božić je blagdan obitelji, okupljanja, darivanja i sjećanje na one koji su ponekad zaboravljeni. To je blagdan koji u naša srca unosi radost, mir i veselje. U posljednjim danima prosinca sva djeca su jako nestrpljiva u iščekivanju najradosnijeg kršćanskog blagdana. Sam ambijent u obiteljima, školi i crkvi pokazuje da se nešto veliko s radoznalošću iščekuje.

Opširnije...

PREDSTAVLJANJE ŠKOLE NA RPORTALU.EU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 18.12.2013 09:56
Odlukom Narodnog odbora općine Prozor 23.12.1961. godine otvorena je osmogodišnja škola na Šćitu, dobila je ime 18. februar Šćit. Bila je smještena u tzv. zadružnom domu. Izgradnjom brane na rijeci Rami i nastankom Ramskog jezera, škola je premještena u Ripce. Školska zgrada u Ripcima izgrađena je 1967. godine i iste godine u njoj je započela nastava.

Opširnije...

IZRADA BOŽIĆNIH JASLICA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 12.12.2013 16:03
Učenici i učitelji se aktivno pripremaju za nadolazeće božićne blagdane. Već nekoliko godina učenici naše škole izrađuju božićne jaslice pod vodstvom učitelja likovne kulture Blaža Batinića. Tako su i ove godine izađene originalne jaslice koje privlače pozornost učenika, učitelja i svih posjetitelja naše škole. U izradi ovih jaslica pomogli su učenici VII.b odjela. Jaslice se svakodnevno mogu pogledati u hodniku škole.

Opširnije...