Naslovnica

ŠKOLSKI ZBOR

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 21.02.2014 08:14
Zbor OŠ fra Jeronima Vladića Ripci obuhvaća oko 30 učenica i učenika uzrasta od V. do VIII. razreda. Voditeljica zbora je prof. Sonja Jozić koja ga vodi već pet godina. Svojim nastupima školski zbor sudjeluje u obilježavanju svih obljetnica i događaja tijekom školske godine (Dani kruha, Dan škole, priredbe povodom sv. Nikole, Božićna priredba...)

Opširnije...

OBNOVA PODRUČNIH ŠKOLA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 17.02.2014 09:31
U rujnu i listopadu 2013. godine napravljena je nova podzida, ograda te je obnovljeno dvorište područne škole Orašac. Sredstva je osigurala općina Prozor-Rama, a izvođač radova je Ometala d.o.o. U područnoj školi Kovačevo polje urađen je novi sanitarni čvor. Dosadašnji toaleti su prenamijenjeni u drvarnicu, a unutar škole su napravljeni novi toaleti. Radove je financirala općina Prozor-Rama, a izvođač je bio JKP Vodograd.

Opširnije...

VALENTINOVO

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 14.02.2014 16:27
Povodom Valentinova-dana zaljubljenih u OŠ fra Jeronima Vladića održana je mala zabava. Na početku programa Anita i Antea kratkom su prezentacijom upoznali sve nazočne o značenju proslave Valentinova, sv.Valentinu, simbolima valentinova i tradiciji darivanja.

Opširnije...