Naslovnica

FOLKLORNA SEKCIJA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 26.02.2014 08:31
U nizu izvannastavnih aktivnosti u našoj školi djeluje i folklorna sekcija. Cilj i zadatak sekcije je razvijanje, njegovanje interesa za folklornu tradiciju i plesove, pobuđivanje želje za očuvanjem nacionalnog identiteta, a posebno očuvanje tradicije ramskog kraja i njegovanje kulturne baštine.

Opširnije...

EKO SEKCIJA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 25.02.2014 08:33
U sklopu izvannastavnih aktivnosti u našoj školi djeluje Eko sekcija. Cilj rada sekcije je razvijanje svijesti o zaštiti okoliša, poželjnom ponašanju prema prirodi i okolišu , upoznati zaštićene dijelove prirode, usvojiti pravila ponašanja u prirodi i radnom okruženju – školi. Uključeno je ukupno trideset učenika. Voditelji eko sekcije su učiteljica razredne nastave Mira Faletar i prof. biologije i kemije Ilija Šarčević.

Opširnije...

MEĐUNARODNI DAN MATERINSKOG JEZIKA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 22.02.2014 23:25
Dana 22. veljače 2014. godine u Mostaru je obilježen Međunarodni dan materinjeg jezika. Međunarodni dan materinjeg jezika obilježava se svake godine 21. veljače s ciljem unapređivanja, učenja i razvoja materinjeg jezika te njegovanje jezične i kulturne različitosti i višejezičnosti.

Opširnije...