Naslovnica

SPORTSKA SEKCIJA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 06.03.2014 08:00
Izvannastavne i izvanškolske aktivnosti važne su za pravilno iskorištavanje učenikova slobodnog vremena radi zadovoljavanja učeničkih potreba i interesa te sveukupnog poboljšanja kvalitete života. Izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima učenici mogu aktivirati svoje stvaralačke snage za čije zadovoljavanje i izražavanje nisu imali prilike u ostalim vidovima života.

Opširnije...

RAMSKE MAŠKARE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 05.03.2014 08:41
U organizaciji Javne ustanove Kulturno športski centar Prozor-Rama održana je manifestacija „Ramske maškare“. Program manifestacije započeo je pokladnom povorkom ispred Doma kulture u Prozoru, a krajnje odredište, nakon obilaska grada bila je športska dvorana. Kulturno- zabavni program sastojao se od mašakaranih igara (skakanje u vrećama, potezanje užeta, ples s jajima, igre s balonima i puzanje beba), igrokaza i recititacija.

Opširnije...

SVEČANO PROSLAVLJEN DAN ŠKOLE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 04.03.2014 13:00
Dana, 03.03.2014. godine učenici i djelatnici OŠ fra Jeronima Vladića Ripci svečano su obilježili Dan škole koja s ponosom nosi ime istaknutog ramskog franjevca i prosvjetitelja. Tom prigodom u kino dvorani franjevačkog samostana na Šćitu održana je svečana kulturno-zabavna priredba koju su pripremili učitelji i učenici.

Opširnije...