Naslovnica

SVEČANO PROSLAVLJEN DAN ŠKOLE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 04.03.2020 08:20
Jučer je svečano obilježen Dan naše škole koja nosi ime po istaknutom ramskom franjevcu. Osnovna škola fra Jeronima Vladića nosi ime od 31. svibnja 1991. godine. Za dan škole uzet je datum rođenja fra Jeronima Vladića, 2. ožujaka 1848. godine. Kulturno-zabavna priredba održana je u kino dvorani franjevačkog samostana na Šćitu. Veliki broj roditelja, učenika i gostiju okupio se na svečanom programu kako bi vidjeli i uživali u onome što su učenici i učitelji pripremili.

Opširnije...

MAŠKARE 2020.

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 28.02.2020 11:44
Dana 25. veljače 2020. godine bio je posebno veseo dan u našoj školi. Učenici su sa svojim nastavnicima, učiteljima i roditeljima slavili maškare te se zabavili se kao nikad do sad. Razigrano mnoštvo roda, bubamara, domina, pauka, šrumpfova, malih maturanata, doktora, klauna, rokera i beba te ostalih različitih kostima prošetalo je do ripočkog raskrižja gdje su od domaćina dočekani s bombonima i krafnama.

Opširnije...

PROJEKT:PUTUJMO KROZ VRIJEME

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 17.02.2020 12:24
Učenici IV. a razreda zajedno s učiteljicom Mirom Faletar osmislili su i realizirali projekt: Putujmo kroz vrijeme. Bili su podijeljeni u pet skupina i svaka skupina je dobila temu. Teme skupina bile su:Moja Rama kroz vrijeme, odijevanje tijekom vremena, prijevozna sredstva tijekom vremena, pisma tijekom vremena, ples i pjesma tijekom vremena

Opširnije...