Naslovnica

SESTRA ANA ULOŽNIK U POSJETU NAŠOJ ŠKOLI

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 26.01.2018 08:32
U posjetu našoj školi je bila s. Ana Uložnik koja djeluje kako misionarka na dalekom Haitiju. Ona je ovom prigodom došla zahvaliti učenicima i učiteljima naše škole koji su kao izlagači, na božićnom sajmu u Prozoru izlagali i prodavali kreativne božićne dekoracije i ukrase. Sav prihod koji su prikupili prodajom božićnih ukrasa i drugih radova učenici su darovali misiji na Haitiju gdje ona djeluje.

Opširnije...

BOŽIĆNA PRIREDBA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 02.01.2018 09:52
I ove godine učitelji i učenici OŠ fra Jeronima Vladića pripremili su tradicionalnu božićnu priredbu. Pripremom priredbe kod učitelja, a posebno kod učenika stvara se osjećaj zadovoljstva što mogu na trenutak prenijeti dio božićnog ozračja koje vlada povodom božićnih blagdana u školi. Kroz protekle godine božićne priredbe postale su lijepa i jedinstvena prigoda da se učenici, učitelji i roditelji sretnu izvan uobičajenih programa i školskih obveza.

Opširnije...

HUMANOST NA DJELU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 21.12.2017 10:23
I ove godine u organizaciji JU Kulturno sportski centar Prozor-Rama, a pod pokroviteljstvom općine Prozor-Rama, održan je 2. Božićni sajam „Radost Božića“. Sajam je održan 17. i 18. prosinca 2017. godine na Trgu dr. Josipa Stadlera ispred župne crkve u Prozoru.

Opširnije...