Naslovnica

VALENTINOVO 2020

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 17.02.2020 10:12
Proslava Valentinova je već tradicija naše škole, a traje nekoliko dana. Učenici IX.-og razreda svečano u obilježili Valentinovo (Dan zaljubljenih).Tjedan dana prije Valentinova mogli su ubaciti u ljubavni paket simboličan dar ili pismo svojoj simpatiji ili najboljem prijatelju i prijateljici. Izradili su valentinovska srca i pano s kojima su ukrasili školski hodnik.

Opširnije...

MEĐUNARODNI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE HOLOKAUSTA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.01.2020 13:08
Povodom Dana sjećanja na žrtve holokausta, učenici naše škole imali su priliku pogledati fotografije i kratke isječke filmova na sjećanje žrtve holokausta . Učenici su na satima povijesti upoznati s nacističkim sabirnim logorima, logorima smrti gdje su najviše stradavali Romi, homoseksualci, svećenici, masoni, politički protivnici.

Opširnije...

ŠKOLSKO NATJECANJE IZ VJERONAUKA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.01.2020 10:01
U petak 24.1.2020. je održano je školsko natjecanje iz vjeronauka za VJERONAUČNU OLIMPIJADU 2020. Sudjelovali su učenici od VI. do IX. razreda. Najbolje rezultate su postigli: Ana Bešker Monika Bošnjak Maja Ddžidžić Maja Ćavar Mentor:Ivan Filipović Marija Jelić Antonia Marić Anđe Šekelja Petra Kapčević Mentor: Snježana Škarica Čestitamo svim učenicima i želimo im puno uspjeha na dekanatskom/županijskom natjecanju.

Opširnije...