Naslovnica

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 17.11.2017 13:40
Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca. I u ovoj školskoj godini u našoj školi bit će obilježen MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI. Provode se brojne aktivnosti s ciljem osvješćivanja učenika i roditelja o negativnim posljedicama raznih ovisnosti, promoviranja zdravog načina života te da učenici izgrade svoje stavove i izrastu u odlučne mlade osobe koje ce znati raspoznati odgovorno od neodgovornog ponašanja.

Opširnije...

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE 2017.

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 16.11.2017 12:20
Danas su učenici šestog i sedmog razreda obilježili Međunarodni dan tolerancije. Na početku obilježavanja učenici su sudjelovali u radionici „Odbačeni „ učenici su bili podijeljeni u četiri skupine s različito nacrtanim životinjama na listićima: Bitno je bilo odrediti četiri vrste životinja i da bude isti broj učenika u skupini, a samo jedan učenik dobije različitu životinju od svih na papiriću. Učenicima je dana uputa da ne smiju razgovarati niti odavati životinje na listićima jedni drugima.

Opširnije...

ZDRAVLJE I ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 07.11.2017 16:23
Danas učenici i nastavnici naše škole imali priliku sudjelovati u prvom od četiri edukativna predavanja u sklopu projekta: Promocija zdravlja i zdravih stilova života u cilju prevencije bolesti srca, krvnih žila, dijabetesa i malignih bolesti.

Opširnije...