Naslovnica

ODRŽANE MOI 2019.

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 11.04.2019 08:21
U organizaciji Ureda za društvene djelatnosti općine Prozor-Rama, u suradnji s osnovnim školama i potporu Ureda OSCE-a danas su u Prozoru održane Male olimpijske igre. Na početku igara nazočnima su se obratili: ispred Ministarstva prosvjete HNŽ-a Azemina Gubeljić, u ime općine pomoćnik načelnika Enes Manov a u ime domaćina Iza Pilav.

Opširnije...

ANA BEŠKER NAJBOLJA IZ MATEMATIKE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 09.04.2019 14:59
1.travnja 2019. godine održano je školsko natjecanje iz matematike za učenike petih razreda. Programski sadržaj natjecanja bio je nastavni plan i program za matematiku do V. razreda (za V. razred nastavni sadržaji koji se po optimalnoj dinamici realizacije mogu obraditi do nadnevka održavanja županijskog natjecanja).

Opširnije...

UČITELJI POSJETILI SINJ I SPLIT

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 09.04.2019 12:01
U jutarnjim satima vesela ekipa je krenula iz Prozora, preko Tomislavgrada do Sinja. Putovanje do Sinja je prošlo u ugodnoj atmosferi zaboravljajući na svakodnevne školske brige i obveze. U suncem okupanom Trilju učitelji su popili jutarnja kavu i nastavili put prema Sinju. Dolaskom u Sinj napravljena je zajednička fotografija kod jednog od najprepoznatljivijih simbola Sinja, živopisna skulptura alkara na konju koja je postavljena na samom početku alkarskog trkališta.

Opširnije...