Naslovnica

LEONARDO SIČAJA NAJBOLJI IZ MATEMATIKE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 18.04.2024 11:34
Jučer je održano školsko natjecanje iz matematike za učenike petih razreda. Programski sadržaj natjecanja bio je nastavni plan i program za matematiku do V. razreda (za V. razred nastavni sadržaji koji se po optimalnoj dinamici realizacije mogu obraditi do nadnevka održavanja županijskog natjecanja). Najbolji rezultat pokazao je LEONARDO SIČAJA. On će predstavljati školu na županijskom natjecanju. Čestitamo Leonardu i želimo mu puno uspjeha na županijskom natjecanju.

Opširnije...

BRAĆA SIČAJA USPJEŠNI IZ MATEMATIKE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 15.04.2024 08:49
Osnovna škola Stolac jučer bila je domaćin Županijskog natjecanja iz matematike za učenike 8. i 9. razreda. Na natjecanju su sudjelovala 53 učenika iz 14 osnovnih škola koji rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku. Organizator natjecanja je Udruga matematičara Ruđera Boškovića. Nazočne učenike i njihove nastavnike ispred Udruge matematičara pozdravila je Anita Marijanović, koja je natjecateljima i objasnila pravila natjecanja.

Opširnije...

NIKOL CVITANOVIĆ NAJBOLJA U KRASNOSLOVU (RECITIRANJU)

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 11.04.2024 11:58
Danas je održano školsko natjecanje u krasnoslovu (interpretativnom recitiranju) za učenike četvrtih razreda. Programski sadržaj natjecanja bilo je interpretativno recitiranje kroz koje vodimo učenike u doživljavanje drukčijeg ugođaja, drukčijeg doživljavanja svijeta, u zapažanju motiva koji unose radost, iskazuju emotivnost, oblikuju čudesnu razigranost izraza i ritma. Natjecalo se dvanaest učenika, povjerenstvo je imalo veoma težak zadatak izabrati najboljeg/najbolju recitatora/ku, ali ip

Opširnije...