Naslovnica

UČENICI POSJETILI KNJIŽNICU

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 24.09.2018 11:15
Učenici naše škole uz pratnju svojih učiteljica posjetili su Narodnu knjižnicu Rama posjetili . Djelatnici knjižnice upoznali su učenike s tim zašto je važno čitati. Učenici su naučili kako čitanje pomaže u njihovom razvoju. Čitanjem razvijaju svoj mozak, obogaćuju svoj rječnik te potiču kreativnost. Učenici su naučili razliku između gradske i školske knjižnice te se upoznali s najdebljom i najtanjom knjigom u knjižnici. Posjet je prošao u lijepom i ugodnom raspoloženju!

Opširnije...

UČENICI POSJETILI SAJAM

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 20.09.2018 10:59
Učenici IX. razreda naše škole posjetili 13.Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma “Dani šljive Prozor- Rama 2018.” koji se održava u Sportskoj dvorani u Prozoru Imali su priliku vidjeti i upoznati se s brojnim izlagačima,poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima kao i turističkim djelatnicima koji sudjeluju na sajmu.

Opširnije...

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE U ŠKOLSKOJ 2018./2019. GODINI

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 03.09.2018 17:14
U ponedjeljak 03.rujna 2018. godine počinje nova školska godina. Učenicima, učiteljima i roditeljima želimo sretan početak nove školske godine, mnogo uspjeha u učenju,vladanju, prenošenju znanja te što bolje rezultate u radu. Neka vas novi početak motivira da budete još bolji i uspješniji u stjecanju i prenošenju novih znanja, vještina i spoznaja.

Opširnije...