Naslovnica

MAŠKARE 2020.

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 28.02.2020 11:44
Dana 25. veljače 2020. godine bio je posebno veseo dan u našoj školi. Učenici su sa svojim nastavnicima, učiteljima i roditeljima slavili maškare te se zabavili se kao nikad do sad. Razigrano mnoštvo roda, bubamara, domina, pauka, šrumpfova, malih maturanata, doktora, klauna, rokera i beba te ostalih različitih kostima prošetalo je do ripočkog raskrižja gdje su od domaćina dočekani s bombonima i krafnama.

Opširnije...

PROJEKT:PUTUJMO KROZ VRIJEME

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 17.02.2020 12:24
Učenici IV. a razreda zajedno s učiteljicom Mirom Faletar osmislili su i realizirali projekt: Putujmo kroz vrijeme. Bili su podijeljeni u pet skupina i svaka skupina je dobila temu. Teme skupina bile su:Moja Rama kroz vrijeme, odijevanje tijekom vremena, prijevozna sredstva tijekom vremena, pisma tijekom vremena, ples i pjesma tijekom vremena

Opširnije...

VALENTINOVO 2020

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 17.02.2020 10:12
Proslava Valentinova je već tradicija naše škole, a traje nekoliko dana. Učenici IX.-og razreda svečano u obilježili Valentinovo (Dan zaljubljenih).Tjedan dana prije Valentinova mogli su ubaciti u ljubavni paket simboličan dar ili pismo svojoj simpatiji ili najboljem prijatelju i prijateljici. Izradili su valentinovska srca i pano s kojima su ukrasili školski hodnik.

Opširnije...