Naslovnica

PETAR ANĐELIĆ OSVOJIO III. MJESTO NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ ENGLESKOG JEZIKA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 27.04.2023 08:34
U organizaciji Zavoda za školstvo Mostar održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika za učenike IX razreda. Naš učenik PETAR ANĐELIĆ osvojio je treće mjesto. Čestitamo Petru i prof. Ivani Ivić

Opširnije...

ABECEDA KNJIŽEVNOSTI

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 25.04.2023 12:23
Danas je u našoj u školi je odigrana predstava „Abeceda književnosti“, u izvedbi Ive Krešića i Igora Vidačkovića. Zamišljena je kao nastavni sat hrvatskoga jezika na kojem razgovaraju nastavnik i učenik. Kroz predstavu razgovaraju o književnosti, književnim djelima hrvatskih, ali i svjetskih velikana književnosti. Na šaljiv i opušten način govore o bajkama, basnama, poeziji i piscima, ali i o pravim životnim vrijednostima.

Opširnije...

ANA BAKETARIĆ NAJBOLJA IZ MATEMATIKE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 05.04.2023 10:27
Prije nekoliko dana održano je školsko natjecanje iz matematike za učenike petih razreda. Programski sadržaj natjecanja bio je nastavni plan i program za matematiku do V. razreda (za V. razred nastavni sadržaji koji se po optimalnoj dinamici realizacije mogu obraditi do nadnevka održavanja županijskog natjecanja). Najbolji rezultat pokazala je ANA BAKETARIĆ. Ona će predstavljati školu na županijskom natjecanju. Čestitamo Ani i želimo joj puno uspjeha na županijskom natjecanju.

Opširnije...