Naslovnica

MIHAEL BELJO NAJBOLJI IZ MATEMATIKE

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 01.04.2022 08:03
28.ožujka 2022. godine održano je školsko natjecanje iz matematike za učenike petih razreda. Programski sadržaj natjecanja bio je nastavni plan i program za matematiku do V. razreda (za V. razred nastavni sadržaji koji se po optimalnoj dinamici realizacije mogu obraditi do nadnevka održavanja županijskog natjecanja). Najbolji rezultat je pokazao MIHAEL BELJO. On će predstavljati školu na županijskom natjecanju. Čestitamo Mihaelu i želimo mu puno uspjeha na županijskom natjecanju.

Opširnije...

DUJE ŠOLJIĆ NAJBOLJI IZ ENGLESKOG JEZIKA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 31.03.2022 12:15
Prije nekoliko dana održano je školsko natjecanje iz engleskog jezika za učenike IX.-ih razreda. Nabolje znanje je pokazao je je DUJE ŠOLJIĆ. On će predstavljati našu školu na županijskom natjecanju u Mostaru. Čestitamo Duji i želimo mu puno uspjeha.

Opširnije...

ČIŠĆENJE OBALE RAMSKOG JEZERA

-Autor: OS škola Ripci, Objavljeno 23.03.2022 16:54
Povodom obilježavanja Svjetskog dana voda učenici razredne nastave iz središnje škole u Ripcima zajedno sa svojim učiteljicama (Mirom, Milkom,Ivankom, Marinom i Ankicom) organizirali su i proveli eko akciju čišćenja obale Ramskog jezera. U dva i pol sata vremena učenici su od škole pa do nasipa pokupili veliku količinu otpada s posebnim naglaskom na razvrstavanje plastike. Osim plastike i raznih vrsta ambalaže kojoj za razgradnju treba više od 600 godina, učenici su pokupili razne vrste teks

Opširnije...